Η Riche στον φιλανθρωπικό σκοπό του CREAID.

Η Riche σχεδιάζει και συμμετέχει στον φιλανθρωπικό σκοπό του CREAID.

Η πρόεδρος του CreaidΜαρίνα Βερνίκου έχοντας ως στόχο τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» προσκάλεσε καταξιωμένους έλληνες και ξένους σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και εικαστικούς  να σχεδιάσουν το δικό τους φωτιστικό.

Η Richeσυμμετέχει  με το έργο  “Chairs and elapsing time” της διεθνούς φήμης εικαστικού Vassiliki. OΜάρκος Βουζουνεράκης, αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και βιομηχανικός σχεδιαστής, δημιουργεί το ICONσε συνεργασία με καταξιωμένους εικαστικούς καλλιτέχνες (Vassiliki, Άγγελος Αντωνόπουλος, Γ. Ζογγολόπουλος, Δ. Μυταράς, Γ. Λαγός, Κ. Ξενάκης.) Το ICON, μια εικαστική φωτιστική οντότητα,  αποτελεί μια πρόταση αλλά συγχρόνως και μια πρόσκληση για τους καλλιτέχνες  σύμφωνα με την ιστορικό τέχνης Ευρυδίκη Τρισόν Μιλσανή . Κάθε έργο μπορεί να σταθεί μεμονωμένα καθώς και σε συνδυασμό με περισσότερα του ενός και προτείνεται  για εντυπωσιακές επιτοίχιες εγκαταστάσεις .

Οι φωτιστικές  δημιουργίες  των καλλιτεχνών είναι σε δημοπρασία ως της 10 Απριλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.creaid.com/designer-lights/chairs-elapsing-time/. Οποιοσδήποτε μπορεί  να λάβει μέρος στην αγορά του και να βοηθήσει έτσι ώστε η προσπάθεια αυτή να επιτύχει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό.

Share